A mail from Mummy Chu!!

TQ Sooo much Mummy Chu!!

My First Birthday Card!!

Gambar kat atas tu gambar 1st birthday card yg Harris dapat. Dari jauh plak tu. Card tu mummy Chu harris yg bagi dari Plymouth, UK. TQ.. TQ.. Harris sgt suke. Cantik card tu. Tapi ade ke patut mummy chu tulis dalam tu, sbb Harris da setahun Harris da kurang bau baby.. tidak..tidak.. kalau mummy chu nak tau, bau Harris makin best skrg. Mummy kate kalo Harris blom mandi, masa tu la bau Harris paling best skali.. lemak2 masam.. huhuu.. ape pun terima kasih mummy Chu yg bagi Harris card nie. Harris suruh mummy simpan elok2 card tu.. birthday card pertama Harris dapat tu.. ;-)…

mmuuaahhh,

Harris

~by Mummy

Advertisements

2 Responses to “A mail from Mummy Chu!!”

  1. mummy chu Says:

    huhu..u’re most welcome 🙂 simpan leklok kad tu..hehe..yeke ada bau baby lg??nnti mummy chu blk bau tu ada lg x??

  2. Complete Kitchen · Says:

    i love to receive birthday cards specially if they are custom built birthday cards :-*


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: