Teaser – Jejalan ke Genting Highland ;)

Salam semua…

Harris baru ke genting hari ni (isnin-21.6.2010)… best wooo… Harris nak sgt citer tp Daddy & Mummy ckp esok2 sebab dah letih… tp camner pun Harris berjaya suh Daddy tulis gak update. just teaser lar.. satu gambar je… hehee… then nanti Mummy akan completekan citer pasal Genting ni dlm minggu ni jugak.. ok?

Apa2pun.. Harris sgt enjoy hari ni.. thanks to my beloved Daddy & Mummy.. jejln yg xde planning apa2… semalam ckp nak pg, hari ni terus pg.. hehee… ni skit gambar….

ok… kita jumpa lagi k… daaaa…

Harris
~by Daddy

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: