Hadiff Nufael bin Muhamad Hafez

Assalamualaikum.. Hi semua…

Lama dah Harris menghilang.. setahun sebulan lamanya… Daddy n Mummy makin malas… tp skrg nak giat aktif kembali sebab Daddy cakap sayang pada cerita2 lama.. huhu… so, sorry kekwn, uncle & auntie.. Harris tak salah, Daddy n Mummy yg salah.. hehehehe 😉

seperti yang semua tau, Harris dah nak masuk 4 tahun… tahun depan Harris dah nak start sekolah… Mummy cakap Harris sekolah kat Setiawangsa.. jauh kan? huhu…

dan seperti yang semua maybe tau…Harris dah dapat adik.. 17 November 2011 jam 7.32pm, adik Harris bernama Hadiff Nufael dilahirkan.. berat adik time tu 3.19kg.. hehe.. Harris sangat sayang adik.. sangat protective.. sesaper kacau adik, Harris akan tumbuk ala2 atom cerita real steel.. huhu…

so, ni gambar adik Hadiff.. comel kan? secomel Harris x? huhuh…

Hadiff Nufael

ni gambar Harris n Hadiff 🙂

ok.. tu je kali ni.. semoga bertemu lagi.. insyallah.. byeeeee 🙂

~by Daddy

Advertisements

2 Responses to “Hadiff Nufael bin Muhamad Hafez”

  1. reza Says:

    Ye.. syg kalo ditinggalkan mcm tu je


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: