Harris & Hadiff

Assalamualaikum semua.. Hai hai…

Tetiba Daddy terajin lak utk update blog di pepagi buta.. Daddy ckp skrg Daddy tengah tengok bola.. Real Madrid vs Barcelona pukul 5am.. than halftime ni la Daddy update blog ni…. Harris n Hadiff time ni tengah tido lagi.. eh.. Harris tido, Hadiff lak minum susu… hehehe

so… just nak update skit pasal Harris n Hadiff.. sejak menjak kami bersama, semua xtvt kami akan lakukan bersama.. apa Harris buat, Hadiff akan buat.. apa Hadiff buat, Harris pun nak buat… hehee.. so nak share gambar xtvt kami together gether ๐Ÿ˜‰

bila Harris main ipad, Hadiff pun nak main ipad ๐Ÿ˜‰

bila Hadiff baring lepak, Harris pun baring lepak ๐Ÿ™‚

Bila Hadiff nak try stroller baru, Harris pun nak try jugak ๐Ÿ™‚

Bila Harris tido petang, Hadiff pun nak tido petang jugak ๐Ÿ˜‰

Bila Hadiff hug Mummy, Harris pun hug Mummy ๐Ÿ™‚

Bila Harris tido atas katil Harris, Hadiff pun nak tido sama ๐Ÿ˜‰

Bila kuar jejalan, Harris n Hadiff sama2 naik stroller…. nasib ada 2 stroller, kalau satu camne ntah.. hehe ๐Ÿ˜‰

so.. actually banyak lagi xtvt bersama, hampir semua2 pun nak sama2 kalau boleh.. hehehe.. so, itu saje cerita pagi ini.. nanti akan diupdate lagi… ok semua… bye.. tata..

ps: Mummy actually tak cukup 40 hari lagi, tp makcik urut dah wat “mandi pelepas utk Mummy so boleh dah kuar dekat2 katanya.. hehehe ๐Ÿ˜‰

~by Daddy

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: